Recenze

Mých 5 filmů

30. července 2012 v 20:44 | Tereza Matoušová
Edith Holá vyhlásila anketu, ve které je - bylo úkolem vybrat svých pět nej. filmů. Sice už je to dávno a "vítězové" již byli vyhlášeni, ale já si říkám, proč to nezkusit a nesestavit si také takový žebříček svých 5 nejoblíbenějších filmů?

RC: Amazon kindle 3

21. srpna 2011 v 18:18 | Tereza Matoušová
Jen málokdo má dnes na to, aby si mohl zařídit jednu místnost jako knihovnu. Ve většině případů pak nastává problém, co s tou hromadou knih? Jako řešení se před několika lety objevily e-knihy a čtečky e-knih. Na začátku jsem byla této rychle se rozmáhající novinky odpůrcem, miluji totiž tu vůni potištěného papíru.

Upíří deníky - Probuzení

13. března 2011 v 10:53 | Terka


ZDROJ: kult.cz
Autor: L. J. Smith
str.: ---
Když se do někoho zamilujete a nevíte, kdo to je...

Hunger Games (aréna smrti)

13. března 2011 v 10:26 | Terka


ZDROJ: hunger-games.cz
Autor: Suzanne Collins
str.: 328
Sedmdesáté čtvrtvé Hladové hry budou něčím jiné. Budou mít dva "zamilované" vítěze...

Dan Brown - Andělé a démoni

6. března 2011 v 17:00 | Terka
ZDROJ: argo.cz
Autor: Dan Brown
str.: 468
Konec církve je neodvratný. Starobylé bratrstvo Iluminátů povstalo, aby se pomstilo nečekanou silou.

Paní Boleynová

4. března 2011 v 16:49 | Terka
Obrázek - X
Autor: Brandy Purdyová
Počet str. 349
Hodnocení: 3/5
Anglický král Jindřich VIII. se proslavil, díky svým šesti manželkám, z nichž dvě popravil, a svými rozsáhlými reformami církve, jež v zemi způsobily mnohé nepokoje. Jeho příběh i příběhy jeho manželek jsou dnes zpracovány v mnoha filmových i nižních verzích, pro vás dnes nejznámější je zřejmě seriál Tudorovci.

film: Felicity - příběh dívky z války za nezávislost

14. února 2011 v 19:09 | Terka
Foto: Zdroj
Felicity: Příběh dívky z války za nezávislost
Felicity: An American girl adventure
Režie: Nadia Tass
Rok výroby: 2005
Hlavní role - Felicity - Shailene Woodley
Žánr: Drama, válečné, rodinné

Když jsem poprvé asi před třemi roky narazila v programu na televizní film s názvem Felicity: Příběh dívky z války za nezávislost, tak mne název filmu příliš nepřitahoval. Jediné, co mne doopravdy zaujalo bylo slova dívka a jméno Felicity, tím jsem usoudila, že to bude film i pro mne. Rozhodně jsem se nemýlila a dodnes toho nelituji...

Plavba Jitřního poutníka - recenze filmu

25. prosince 2010 v 16:01 | Terka
9. prosince tohoto roku proběhla hned na několika místech ČR premiéra třetího dílu filmu letopisy Narnie s podnázvem Plavba Jitřního poutníka.
 
 

Reklama

Rubriky

Ještě je tady Archiv článků. Tak proč odcházet? ;-)


Copyright text a foto Tereza Matoušová (C) 2007 - 2014